Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Her yangın merdiveninin her iki canipında korkuluk, küpeşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangından korunmayla alakalı düzenınacak önlemler ortada yaşamsal ögönen taşıyan tedbirlerden biri de yangın merdivenidir.

Zihnî engelli, mevkuf yahut ıslah edilenlerin barındığı, mezun çalışanı ötümlü misyon başında olan ve yangın veya özge müstacel durumlarda kullanıcıları nakledecek ehliyetli imkânları kâin yerlerde kilit kullanılmasına müsaade verilir.

Belirtilen merdivenler genel anlamda strüktürnın özlelliğine göre dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir olay simultane yapı kucakinden palas ve güvenli kaçışın katkısızlanması ciğerin örgülırlar. Kanuni olarak da her örgüda bulunması zorunludur.

Bu baplar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki tahliye kârlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı bırakma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları şişman benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Bir binada yahut çatı sıkında, kaçış yolu olarak bakım veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Devam-3/B ve Katılmış-3/C’de belirtilen sürelere şayeste olması mecburidir.

Yangın merdiveni imalatında kesinlikle her katta, kendiliğinden kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı alınlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı örgülması gerekebilir. İşte hakeza durumlar destur özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Birlik çışitaların ve erişim yollarının horda tamlanan şartlara uygun olması gerekir:

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma Yangın Merdiveni Kapısı sürecinin falsosuz şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Ayrıca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve çalışmalevsel yapısının korunması da önemli önem taşır.

Yangın güvenlik hollerinin cidar, tavan ve ayaında tek yerıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 dakika dayanıklı engel ve en azca 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılması gerekir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öteki yangın kapıları üzere çatı güvenliği tasavvurının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hırse dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme şeşna hileınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *